Het is weer druk geweest in Maryland, dat wisten we al, maar misschien komt er dan nu eindelijk weer verandering in. Het is met name september geworden, het verlof van Prins zit erop en ja dus, vanmorgen was het weer boterhammen smeren en die blauwe brooddoos…

nu goed, wat valt er nog te melden? Dat we naar het zandsculpuurfestival in Brugge gingen, dat we naar Planckendael nog en o ja, dat we de congé afsloten met een optreden in de gordel en we maar liefst zeven keer een half uur optraden. Vermoeiend was het wel en we kregen dan ook veel steunbetuiging, je weet wel, zo van die arm-in-armlopende dametjes die dan komen afstrompelen en het lawaaierig publiek komen beklagen. Heerlijk!

Verder hebben we maar één keer gelogen in het zogezegde live-interview met Radio 2, we hebben namelijk gezegd dat we geen één keer boe-geroep gekregen hebben, maar dat is niet waar, we zijn wel degelijk één keer uitgejouwd geweest! (nu roepen jullie in koor: oh-oh! en wat gebeurde toen??) Wel, het was zo’n meneer die niet tegen Prins’ uitspraak ‘laat je ballen zien’ kon, die begon dat zo denigrerend te herhalen en blijkbaar vond hij het kapsel van mijn lief ook al maar niets. Hij durfde zelfs te voorspellen dat mijn volgende gedicht over verkrachting zou gaan. Dat bleek niet zo te zijn, hah! (hadden we hem dáár terug…)

Zo, nu maar eens kleren aantrekken voor vanmiddag, dan gaat het tweede deel van het ingangsexamen journalistiek door, in Antwerpen ditmaal. Zo’n mondeling gesprekje van tien minuten, ja, daarvoor moet ik vandaag fietsen, treinen en metro-en…(of is het metroën?)
PS: van de uitzendingen op de radio 2, krijgen we nog een mp3 opgestuurd, die kan ik hier plaatsen, of misschien ook niet.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s