Eight days

Acht dagen niets posten op deze blog is niet gelijk aan acht dagen geen literatuur beleven. Integendeel. Ik heb de voorbije acht dagen nauwelijks een oog dichtgedaan vanwege de literatuur, of genuanceerder gezegd, de lectuur.
Tot vandaag hadden wij, journalisten in spé, namelijk de tijd gekregen om een heus magazine in elkaar te boksen. Samen met zes anderen, nam ik de uitdaging aan om ’n jeugdmagazine te onwerpen. We ontdekten dat ondanks de grote keuze in de krantenwinkels er toch nog een gat in de markt was. Want waar is het magazine voor de al wat oudere jongere? Waar is het magazine dat zowel voor jongens én meisjes interessant is? Waar is het magazine met een éigen kritische stem, het magazine dat al wat dieper ingaat op de dingen maar nog steeds luchtig is, de fijne muziek, het goede boek en de coole cultuur promoot, waar is de JongHumo?

Vandaag is het er eindelijk. Het telt 92 pagina’s, heeft de naam Wacko en ziet er schitterend uit. Jong en prettig gestoord! Ik weet zeker dat de beoordelaars, niemand minder dan An Brouckmans en Louis Van Raak dat ook zullen vinden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s