Passa Porta + BK Slam

Prins en ik hebben ons gisteren flink mogen amuseren in Brussel op het eerste Passa Porta festival Vooreerst mochten we in Café Monk tien minuten lang ons ding doen op het vrije podium van Creatief schrijven, gepresenteerd door Stijn Vranken. Leuk was dat: Prins maakte me weer prinses en de intriges tussen de Muzeval en Vers Geschild kregen tekst en beeld.
Met de badges die we hadden gekregen, konden we ook alle andere evenementen van Het Groot Beschrijf bezoeken. En dat waren er wel wat! Dit is wat we deden.

Na dat alles kwam het BK Slam. Ondanks de toeslaande vermoeidheid brachten Prins en ik het toch nog op om het Beurskaffee te bezoeken. En dat speet ons niet. Het zien van de Franstalige slam was in één woord verfrissend te noemen. Maar oordeelt u vooral zelf:

Een gedachte over “Passa Porta + BK Slam

  1. Gelukkig werden er niet al te veel eitjes gepeld, daar had je even voor moeten blijven, maar het festival zelf, daar heb jij leuk over bericht. Fijn jullie beiden trouwens nog eens aan het woord te horen – en daar draait het voor mij nog altijd om 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s