Nog een lente!

Op Gedichtendag verschijnt de bundel Nog een lente bij de Leuvense uitgeverij P. Hierin is nieuw werk opgenomen van dertig veelbelovende dichters uit de Meanderrubriek Dichters. De bundel wordt op die dag, 28 januari, gepresenteerd in de schouwburg in Leuven. Op 11 februari volgt de presentatie in Nederland bij Perdu in Amsterdam.
Wij nodigen onze lezers van harte uit bij een van de presentaties aanwezig te zijn.

Vanaf de verschijningsdatum, 28 januari, is de bundel te koop of te bestellen in iedere boekenwinkel in Nederland en Vlaanderen.

Nog een lente
Uitgever: P
Jaar: 2010
ISBN: 978-90-77757-00-0
Prijs: € 17,50
136 blz.
 
De 30 dichters in de bundel
Jan Aelberts * Frouke Arns * Jurre van den Berg * Anna de Bruyckere * Estelle Boelsma * Peter W.J. Brouwer * Floor Buschenhenke * Ellen van de Corput * Ellen Deckwitz * Jeroen Dera * Yerna Van Den Driessche * Vicky Francken * Dennis Gaens * Lies Van Gasse * Liesbeth V. Hafenrichter * Maarten Inghels * Gert de Jager * Ingeborg Klarenberg * Delphine Lecompte * Eric van Loo * Sylvie Marie * Lieke Marsman * Jan-Paul Rosenberg * Hedwig Selles * Wouter Steyaert * David Troch * An Vandesompele * Bo Vanluchene * Bouke Vlierhuis * Geralt Wolterbeek

Presentatie in Leuven op 28 januari
Tijdens de presentatie in de Leuvense schouwburg interviewt gastheer Bart Stouten  twee samenstellers van Nog een lente. Betty Mellaerts draagt er enkele gedichten uit voor en licht haar keuze toe. Vijf dichters uit de bundel – Ellen van de Corput, Yerna Van Den Driessche, Sylvie Marie, Bo Vanluchene en Bouke Vlierhuis – lezen uit eigen werk. Esmé Bos en Bart Voet verzorgen de muziek.
De presentatie begint om 20.00 uur en is gratis toegankelijk. Reserveren kan bij In&Uit Leuven.
Het adres van de schouwburg is Bondgenotenlaan 21, 3000 Leuven.

Presentatie in Amsterdam op 11 februari
Tijdens de presentatie in de theaterzaal van het Amsterdamse Perdu wordt Nog een lente aangeboden aan het bestuur van de Stichting Literatuursite Meander. Interessanter is de mini-dichtersmarathon met een aantal dichters uit de bundel. Daarnaast is er muziek van singer-songwriter Roland de Jong. Na afloop is er een borrel.
De avond begint om 20.00 uur. De zaal gaat open om 19.30 uur. Het adres van Perdu is Kloveniersburgwal 86, 1012 CZ Amsterdam.
De toegang is gratis. Reserveren is niet nodig.

Zie verder: http://meandermagazine.net/wp/cat/bundel.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s