Deze week bij Knack: bloemlezing 5de Nacht van de Poëzie

Ja! Sinds gisteren ligt de bloemlezing van de 5de Nacht van de Poëzie in de handel! De bundel bevat telkens 1 gedicht van de 50  dichters die op 2 april in de Vooruit aantreden. Onder hen Leonard Nolens, Gerrit Komrij, Ramsey Nasr, Eva Cox, Menno Wigman, Adriaan de Roover, Arjen Duinker, Andy Fierens, Stijn Vranken, Saskia de Jong, Johan Joos, Laurence Vielle, maar ook Prins en ikzelf!

De bundel werd samengesteld door Michaël Vandebril, die voor de Nacht curator is. In het nawoord schetst bezieler Guido Lauwaert de turbulente geschiedenis van de Nacht van de Poëzie. De vormgeving van de bundel, die ook meteen de affiche van de NVDP is, is van de hand van Gert Dooreman.

Je kan de bloemlezing samen met de Knack van deze week kopen voor slecht € 8,45 extra. Je kan de bloemlezing ook gewoon in de boekhandel kopen voor € 19,95.

Meer informatie over de Nacht van de Poëzie vind je hier!

Op vraag van Guido Lauwaert hebben Prins en ik trouwens ook een dialoog over de Nacht gevoerd. We hebben het gefilmd terwijl we in ons platste dialect pratend aan het baden waren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s