Cursus literaire creatie in september weer van start!

Hallo!

Binnen een kleine maand is het zover. Het nieuwe schooljaar gaat dan weer van start. Bij deze doe ik graag en net als vorig jaar een warme oproep om deel te nemen aan de cursus literaire creatie. Die geef ik zowel in Tielt als in Ieper aan de stedelijke academie. Alle info erover vind je hieronder.

Ook: als je mensen kent die geïnteresseerd zouden kunnen zijn, wil je dit bericht dan alsjeblieft overmaken?

 

Veel dank.

Veel liefs.

 

GEZOCHT:

(RE)CREATIEVE SCHRIJVERS!

voor de cursus Literaire Creatie

aan de Stedelijke Academie voor Muziek en Woord

te TIELT of te IEPER

Je vindt het heerlijk om je te wentelen in de wereld van woorden, woorden uit een gedicht, een cursiefje, een verhaal, een dialoog of een roman?  Je houdt ervan om eens in de werkkamer van bekende schrijvers te kijken? Of je wil zelf een en ander op papier zetten en bent op zoek naar professionele feedback?  Dan ben je zeker welkom in deze cursus.

Samen met een kleine groep gemotiveerde medeschrijvers oefenen we stijl en taal. We gaan via verschillende opdrachten, vooral op zoek naar je thema’s en naar je eigen pennenstreken. Zo spits je je steeds meer toe op jouw eigen literaire projecten. Je experimenteert met allerlei genres en conventies. Poëzie en proza komen evenveel aan bod, maar we hebben het ook over theaterteksten, essays en journalistieke teksten. Uiteraard werpen we ook steeds een blik op de professionals. We lezen en onderzoeken teksten van bekende auteurs, nodigen gastsprekers uit en wonen literaire evenementen bij. De confrontatie met de groep is verrijkend en ondersteunend.

We komen een heel jaar samen, drie uur per week, tussen september en juni. Het hele traject duurt in totaal drie jaar. In Ieper vinden de lessen op zaterdagvoormiddag plaats, in Tielt op maandagavond.

Lijkt dit iets voor jou? Neem dan contact op met:

 sylviemarie@gmail.com of 0486/07.31.68

SAMW TIELT,  samw@tielt.be of 051/42.82.60

SAMW Ieper, muziek.academie@ieper.be of 057/23.94-60

Voor meer info zoals de kostprijs en dergelijk, surf naar http://literairecreatievlaanderen.wordpress.com of naar de websites van de desbetreffende academies.

Afbeelding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s