Nieuwe publicaties

Elk nieuw jaar worden er weer verse poëziepublicaties gebracht. En in de volgende publicaties kan je mijn gedichten vinden:

Boezeming

Zo heet de poëziebloemlezing die Frank Pollet samen met Reine De Pelseneer maakte rond het thema borsten. Niet voor niets luidt de ondertitel ’2 x 33 gedichten rond borsten (m/v)’. Malou Swinnen zorgt voor de cover en een tiental smaakvolle foto’s binnenin en Uitgeverij P (Leuven) is volop bezig er een mooi boek van te maken.
De bundel verschijnt op 14 februari 2013 en wordt die dag gepresenteerd aan pers en publiek om 20 uur in het Museumtheater van Sint-Niklaas. Het gedicht ‘ansicht’ van mij staat erin.

9789058388216  Je ruist in mij

In deze dichtbundel verzamelde Dirk Terryn de mooiste gedichten en songteksten over de liefde. Poëtische parels over verliefdheid, erotiek, verlangen, hunkering, tederheid,… van artiesten als Spinvis en Eva Deroovere, en bekroonde auteurs als Toon Tellegen, Geert De Kockere, Bart Moeyaert en Stijn Vranken. Sabien Clement verbeeldt de gedichten en voegt elementen toe met haar bruisende illustraties die de lezer prikkelen en vertederen. Er staan twee gedichten in van mij.

En… over enkele dagen worden de 100 beste gedichten uit de Turing Nationale Gedichtenwedstrijd gepresenteerd. Ook daarin zal een gedicht van mij staan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s